Beweegadvies

 

Beweeg- en leefstijladviseur

Voor mijn studie voor diëtist, heb ik de opleiding Sport en Gezondheid aan de Hanzehogeschool van Groningen afgerond. Ik ben daarmee afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur. U kunt daarom tevens bij me terecht voor adviezen met betrekking tot bewegen, sporten en leefstijl. 

 

Bij het streven naar een gezond leefpatroon gaan gezonde voeding en beweging samen. Mensen die willen afvallen of gezonder willen gaan leven, zullen beide aspecten van hun leefstijl aandacht moeten geven voor een positief resultaat.

 

Bovenstaande is voor veel mensen geen verrassing, we weten dat we gezond zouden moeten eten en veel zouden moeten bewegen. Maar hoe kunt u dit inpassen in uw huidige leefpatroon? En welke vorm van beweging past het beste bij u, om uw doel zo snel mogelijk te bereiken? Met dergelijke vragen kunt u bij me terecht.  

 

Sportrade fit- en welness

Omdat Optima Vita in Paterswolde gevestigd is binnen Sportrade fit- en welness, zijn de faciliteiten voor een actiever leven direct aanwezig. Ik wil benadrukken dat het niet noodzakelijk is dat u lid bent van Sportrade fit- en welness als u van mijn adviezen gebruik wilt maken.

beweegadvies dietist