Beweegadvies

 

Beweeg- en leefstijladviseur

Voor mijn studie voor diëtist, heb ik de opleiding Sport en Gezondheid aan de Hanzehogeschool van Groningen afgerond. Ik ben daarmee afgestudeerd als beweeg- en leefstijladviseur. U kunt daarom tevens bij mij terecht voor adviezen met betrekking tot bewegen en leefstijl.

 

Bij het streven naar een gezond leefpatroon gaan gezonde voeding en beweging naar mijn mening samen. Mensen die willen afvallen of gezonder willen gaan leven, zullen beide aspecten van hun leefstijl aandacht moeten geven voor een positief resultaat.

 

Bovenstaande is voor veel mensen geen verrassing, we weten dat we gezond zouden moeten eten en veel zouden moeten bewegen. Maar hoe kunt u dit inpassen in uw huidige leefpatroon? En welke vorm van beweging past het beste bij u, om uw doel zo snel mogelijk te bereiken? Met dergelijke vragen kunt u bij mij terecht.  

 

Sportrade fit- en welness

Omdat Optima Vita in Paterswolde gevestigd is binnen Sportrade fit- en welness, zijn de faciliteiten voor een actiever leven direct aanwezig. Naast mijn functie als diëtist ben ik werkzaam als sportinstructeur bij Sportrade. Ik kan u daarom tevens begeleiden bij het opstellen van een beweegprogramma dat bij u past.

 

Ik wil benadrukken dat het niet noodzakelijk is dat u lid bent van Sportrade fit- en welness als u van mijn adviezen gebruik wilt maken.

beweegadvies dietist