Over mij

 

Marloes Korver – Waardijk, (sport)diëtist

In 2008 heb ik de opleiding tot Beweeg- en Leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool van Groningen afgerond. Om meer kennis op te doen en cliënten over meerdere aspecten van gezondheid te kunnen adviseren, ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren. In maart 2011 ben ik afgestudeerd als diëtist. In 2016 heb ik mijn diploma voor sportdiëtist behaald aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden op hun weg naar een gezonde leefstijl, mijn droom is werkelijkheid geworden in de vorm van mijn eigen bedrijf: Optima Vita.

Naast mijn werk voor Optima Vita, ben ik trainer bij Sportrade fit- en welness. Ik kan hierdoor mijn cliënten zowel begeleiden op het gebied van voeding, als op het gebied van beweging. In mijn ogen een perfecte combinatie!

 

Visie

Mijn streven is om cliënten een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven op een manier die bij hen past. Ieder mens is uniek en verdient een eigen aanpak. Een dieet of beweegpatroon dat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander onmogelijk zijn om uit te voeren.

Bij het werken aan een gezondere leefstijl en een fitter lichaam zijn mensen over het algemeen afhankelijk van meerdere professionals, dit is bij Optima Vita niet nodig.

Ik bied u een professionele begeleiding op het gebied van voeding, bewegen en leefstijl. Natuurlijk adviseer ik ook over het aanpassen van voeding aan uw sport-/beweegmomenten. Ik kan u tevens begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon het grote probleem.

marloes goed