Over ons

 

Marloes Korver – Waardijk, (sport)diëtist

In 2008 heb ik de opleiding tot Beweeg- en Leefstijladviseur aan de Hanzehogeschool van Groningen afgerond. Om meer kennis op te doen en cliënten over meerdere aspecten van gezondheid te kunnen adviseren, ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren. In maart 2011 ben ik afgestudeerd als diëtist. In 2016 heb ik mijn diploma voor sportdiëtist behaald aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden op hun weg naar een gezonde leefstijl, mijn droom is werkelijkheid geworden in de vorm van mijn eigen bedrijf: Optima Vita.

Naast mijn werk voor Optima Vita, ben ik trainer bij Sportrade fit- en welness. Ik kan hierdoor mijn cliënten zowel begeleiden op het gebied van voeding, als op het gebied van beweging. In mijn ogen een perfecte combinatie!

 

Rianne Martens, diëtist

In juni 2020 studeerde ik af aan de opleiding Voeding & Diëtetiek van de Hanzehogeschool in Groningen. Als diëtist is het mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een nieuwe levensstijl, waardoor ze een gezondere relatie met voeding krijgen en weer lekker in hun vel zitten.

Net als Marloes ben ik van mening dat ieder mens uniek is en een individuele aanpak verdient. Ik focus me daarom op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. En niet op die van uw buurvrouw. Ik sta niet achter strikte diëten. Deze werken vaak maar tijdelijk en zijn geen lange termijn oplossing. Daarom focus ik me op het creëren van een gezondere levensstijl die u levenslang kunt volhouden. Eentje waarin u zichzelf niet alles hoeft te ontzeggen. Het gaat om de juiste balans. En een goede balans maakt het een stuk gemakkelijker om het op de lange termijn vol te houden. Ik richt me hierbij niet alleen op voeding, maar ook op andere aspecten. Zo zal ik u ook adviseren over beweging en geef ik ondersteuning bij het leren herkennen van valkuilen, het loslaten van oude gewoontes en het creëren van een nieuwe mindset.

 

Visie

Ons streven is, om cliënten een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven op een manier die bij hen past. Ieder mens is uniek en verdient een eigen aanpak. Een dieet of beweegpatroon dat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander onmogelijk zijn om uit te voeren.

Bij het werken aan een gezondere leefstijl en een fitter lichaam zijn mensen over het algemeen afhankelijk van meerdere professionals, dit is bij Optima Vita niet nodig.

Wij bieden u een professionele begeleiding op het gebied van voeding, bewegen en leefstijl. Natuurlijk adviseren we ook over het aanpassen van voeding aan uw sport-/beweegmomenten. We kunnen u tevens begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon het grote probleem.

marloes goed